Adskillige lever med tinnitus – kan et høreapparat hjælpe…?

På bloggen i dag vil jeg beskrive den sygdom, som jeg har været underlagt i nogle få år!! Jeg har jo nemlig universitetshospitalets troværdige ord på, at jeg har en alvorlig grad af tinnitus!! Jeg har i længere tid kæmpet med en ”susen” for ørerne! Desværre udviklede det sig til at være en en vedvarende hyletone i stedet for…! & SÅ blev jeg først koloenormt bange! For jeg havde fået fortalt nogen troværdige historier om, hvor enormt meget folk m tinnitus lider i det skjulte!! Jeg havde læst, at folk m. tinnitus i starten nærmest bliver skøre af den vedvarende hylen for ørene… Og jeg ka’ virkelig meget forstår den beskrivelse af situationen i starten af sygdoms-forløbet. Til at starte med var jeg ligeledes milimeter fra at blive syg i hovedet. Men jeg vil alligevel pointere, at mit hoved stille og roligt blev fanastisk meget bedre. Nu kan jeg ha et forholdsvist ”normalt” liv til trods for min mærkelige tinnitus!! Jeg forstiller mig, at det simpelthen ka forklares m., at, man lærer at abstrahere fra sin tinnitus… Dét betyder jo ik, at jeg ikke tænker på min tinnitus, for det er virkelig ik tilfældet…!

Jeg har fået fortalt af min faster, at et høreapparat » https://no.hearing.siemens.com/products, i mange tilfælde kan aflaste patienter m tinnitus…! Naturligvis blev det lagt fast, at det overhovedet ik er er samtlige mennesker som har fået konstateret tinnitus, der oplever nogen forandring ved at få et høreapparat…! Men i mange tilfælde ka’ et høreapparat afhjælpe de forsk. gener, som tinnitus giver. Jeg har af den årsag tænkt mig at prøve et af de her høreapparater på min egen krop! Jeg har af den grund besøgt et firma, som ved absolut al ting om høreapparater, specielt designet til folk der lider af tinnitus!! Jeg er ekstremt spændt på at afprøve, om et høreapparat virkelig ka’ gøre mit liv bedre…! Jeg har i perioder besøgt behandlere udenfor sundhedssystemet for at afgøre, om de var i stand til at hjælpe mig, men uheldigvis uden nogle forbedringer… Så jeg krydser fingre for, at et høreapparat ka forbedre min situation!! For hvor ville det dog være formidabelt, hvis noget så simpelt som høreapparater ville kunne forbedre mit liv!