Afsted til nytårsparty inkl. tema masker, parykker, sminke og kostumer

Lad undertegnede gøre det klart straks. Moi elsker at more mig med med kostumer, masker (http://dramashop.dk/maske/category/venetianske-masker-fra-italien-73/), parykker (http://dramashop.dk/parykker/category/parykker-75/) og sminke (http://dramashop.dk/category/sminke-grimas-115/).

Undertegnede har to bedsteveninder der oplever det på samme måde og som tit syr deres kostumer eller scorer crazy masker og udsmykker hjemme på maskerne. Specielt én af mine veninder er ret glad for hvad som helst inden for sminke, kostumer, parykker og masker & jeg og hende har sammen været af sted til salg af kostumer og parykker, når operaen sælger ud. Ofelias nyeste masker har hun igen scoret på et salg, og nu pynter maskerne damens stuereol.

Min kæreste virker lidt kritisk ikk helt så begejstret for masker, kostumer, parykker og sminke. Finn har desværre for ham fødselsdag født fire dage nden fastelavnssøndag, så hans tarvelige kæreste er nu ved at mønstre, hvordan jeg skal overtale den gode mand til at jeg og ham skal holde et fødselsdagsfest med fastelavnstema, hvor venner der vil kan dresse up med masker, kostumer, parykker og sminke.

Undertegnede synes masker, kostumer, parykker og sminkeer skide morsomt. Parykker og masker giver nemlig et virkelig pompøst touch. Fx her til nytår, hvor Mattias og Ingrid, der ellers ofte kommer i og t-shirt og cowboybukser hvis en i vennegruppen holder stor rund fødselsdag, helt tog fusen på mig og ankom i kjole og vest med nye masker samt sminke (for dem begge! – uuh han rundede det af med mørke makeup-pede øjne). Så fedt. Min roomie og jeg ankom i fede gammeldags kostumer og outrerede iøjnefaldende parykker. Et styk forrygende aften.