Akkurat nu er jeg blevet optaget af at opstøve en frankeringsmaskine!

Vi vil heads up til at begynde med! Der kommer præcis nu, hvad nogle eventuelt ville karakterisere som et rigtig uinteressant blogindlæg vedr. frankeringsmaskiner! Men det forholder sig altså således, at partnerne og jeg har indset, hvor lækker sådan en frankeringsmaskine , http://danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner/, er! Og mine kollegaer & jeg har i sidste måned truffet den beslutning, at jeg må investere i en frankeringsmaskine til min gesjæft. For akkurat 12 måneder siden begyndte jeg mit liv som selvstændig, & gesjæften har så småt fået en loyal gruppe af kunder. Det just fortalte har betydet, at gesjæften nu fremsender en stor mængde mere post end forretningen gjorde i de første spæde timer. Mine ansatte & jeg har erkendt, at man med assistance fra en frankeringsmaskine er i stand til at spare virkelig mange timer. Specielt i mit nyligt etablerede firma, hvor vi stadigvæk alene er få ansatte, ville det være brugbart med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi allerede rigtig travlt. & så er det jo virkelig usmart at spendere dyrebar tid på at klistre frimærker på breve! Så vi er alle enige om at bruge penge på en frankeringsmaskine!

Men problemet er, hvilken frankeringsmaskine, firmaet skal vælge. Jeg har prøvet at skabe mig en klarhed over markedet, men jeg har bestemt ik bestemt mig for noget. Jeg håber dybt, at I, søde følgere, er i stand til at hjælpe mig med at beslutte, hvilken frankeringsmaskine, som passer bedst til min gesjæft. Der kan findes både lokale & europæiske sælgere af frankeringsmaskiner, og jeg er ikke i stand til at vurdere, i hvilken butik det ville være mest tjekket at ligge sine penge. Helt instinktivt vil jeg foretrække en hjemlig forhandler, af den årsag, at det så ville være nemmere at beskrive situationen, såfremt jeg støder på repareringer. Men så alligevel virker det ved første øjekast til, at de ikke-danske forhandlere af frankeringsmaskiner er billigere end de hjemlige firmaer. & som allerede nævnt, er jeg selvstændig med en ny forretning, som kun lige kører rundt. Så af den grund er det afgørende, at jeg opsporer en frankeringsmaskine til en god pris. Men naturligvis spiller maskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg modtager meget gerne brugbare råd til en ret ikke-bekostelig og prima frankeringsmaskine.