Algebehandling tag – hjælp til fliserens, tagrens og facaderens

Fliserens (http://alge-stop.dk/rens-og-impraegnering-af-fliser/)

Døjer du med flisepest eller beskidte, fedtede fliser så skaf fliserens. Brug fliserens og gør arbejdet på egen hånd via vandtryk eller gammeldags knofedt – eller kom omkring besværlighederne og book erfarne mænd der kan gøre arbejdet effektivt og til en fin pris. Det er det letteste, for fikser du opgaven på egen hånd, er det godt at være forsigtig med ikke at komme til at skylle fugesandet bort, hvis du renser med højtryk… Og knofedt har det jo med at være særligt tidskrævende at jobbe med trods den fristende literpris.

Facaderens (http://alge-stop.dk/rensning-af-facader/)

Vil du have en frisk facade, som ser ud som helt ny, så er facaderens vejen frem. Er muren ramt af graffiti er facaderens ligeledes løsningen . Du kan vælge at klare opgaven selv, men er du ikke varsom kan facaderens beskadige murværket. For eksempel kan kemisk behandling eller sandblæsning ødelægge og affarve murværket. Bruger du sandblæsning kan facaden ende med at blive mere følsom for ny skidt, og kalkede facader ikke kan tåle kemisk facaderens. Så opsøg den professionelle rådgivning hvis du ikke betaler dig fra et professionelt arbejde, så opgaven bliver ordnet nænsomt og effektivt.

Algebehandling tag (http://alge-stop.dk/algebehandling/) og tagrens

Forår og tidlig sommer er sæson for tagrens og algebehandling tag. Det er en god idé at tage forbindelse til et habilt firma, da det er en møjsommelig omgang at være højt oppe og ordne tagrens alene. Det kan være, at du overvejer, om du ikke også kan droppe det, men de alger skal helst renses, da alger udvikler sig til mos og medføre frostsprængninger. Desuden vil løbende algebehandling tag og tagrens hæve tagets alder.