Angående maskin reparation, værktøjsmaskiner, elektronik fejlsøgning og barndomsdrømme

Jeg har altid haft en teknisk nysgerrighed og i dag tænker jeg på at at jobbe inden for elektronik fejlsøgning - http://www.proconsult.as/fejlfinding-fejlsoegning – , maskin reparation - http://www.proconsult.as/fejlfinding-fejlsoegning/maskiner – og værktøjsmaskiner - http://www.proconsult.as/fejlfinding-fejlsoegning/vaerktojsmaskiner – . Fra jeg var lille barn har jeg dimset med ting. Jeg var vidst lige fyldt 5-6 år, første gang at jeg og min far skilte en radio ad og vurderede, om hvorvidt der var bitte små personer der inde, der arrangerede lyd og tale. Med dette som udgangspunkt mener jeg at et arbejde med elektronik fejlsøgning, maskin reparation og værktøjsmaskiner kunne være oplagt.

Jeg arbejder for tiden på et lager, men maskin reparation, elektronik fejlsøgning og værktøjsmaskiner er altså min evige hobby. Jeg har nu ikke fået set på, om hvorvidt jeg kan få et arbejde direkte med værktøjsmaskiner, maskin reparation og elektronik fejlsøgning eller hvorvidt jeg i stedet skulle vælge at udvælge en uddannelse, hvor jeg så efter studiet kan beskæftige mig indenfor maskin reparation, værktøjsmaskiner og elektronik fejlsøgning. Måske på Danmarks teknologiske universitet.

Mine forældre har ik opmærksomhed på værktøjsmaskiner, maskin reparation og elektronik fejlsøgning. Min søde far har boostet min begejstring for maskin reparation, elektronik fejlsøgning og værktøjsmaskiner, men min far er selv CRM-manager og min mutti har læst kunsthistorie. Så min nysgerrighed for maskin reparation, elektronik fejlsøgning og værktøjsmaskiner er min egen.