Assistenterne og jeg har undersøgt sidste skoledag som nutidigt fænomen…

Min fyr er i besiddelse af sin egen elektrikervirksomhed. Han har i lang tid brugt leasing kassevogn på hans arbejde, og det har adskillige fortrin. Nu overvejer vi derfor ydermere privatleasing [http://www.kjaergaarden-auto.dk/index.php/privatleasing/] Nissan eller privatleasing Ford [http://www.kjaergaarden-auto.dk/index.php/privatleasing-ford]. Imens min fyr var på vej over til en kunde den anden dag, virkede bremsen ej ordentligt, dog skete der til alt held ikke nogen ulykker. Dagen efter tog han kassevognen på værksted, og ved brug af leasing kassevogn skal man ikke selv betale for reparationer, så reparationen af bremsen var fuldstændig omkostningsfri, og det samme gælder omkostninger for service. Hvis min fyr og mig beslutter os for privatleasing Ford el. privatleasing Nissan [http://www.kjaergaarden-auto.dk/index.php/privatleasing-nissan], behøver vi i øvrigt ej at være bekymrede for bilens tab af værdi, hvilket jeg mener, er en ganske stor fordel. Altid har min mand været henrykt for leasing kassevogn og har af den årsag rekommanderet leasingen for alle, han snakker med i sin branche. Han er så glad, at jeg vil vædde på, at vi ligeledes snart kommer til at benytte privatleasing Nissan el. privatleasing Ford. Jeg så faktisk i går aftes, at han sad og kiggede på varierende personbiler på internettet, så mon ikke, at jeg om ikke så lang tid kører rundt i en ny Ford eller en ny Nissan? Jeg ved egentlig ej specielt meget mht. biler, men jeg ved, at Ford plus Nissan er to excellente bilmærker, så det håber jeg, vil ske.