At tage et års-tid på en sprog efterskole er min herligste bestemmelse i mit liv so far!

Dengang jeg var en bitte pige boede jeg omkring et årstid på en sprog efterskole. Opholdet er absolut et af de mest fantastiske år i hele min leveperiode. Jeg blev den heldige ejer af flere oplevelser, & adskillige nye bonkammerater. Den sprog efterskole, jeg var elev på, var en Cambridge engelsk efterskole, dét forårsagede, at skolen offerede en tip top engelsk-undervisning. Det efterskole engelsk, jeg modtog undervisning i, har banet vejen for den karriere, jeg har i dag. Jeg arbejder akkurat nu som oversætter, & har af den årsag haft meget glæde af at spendere et år på en Cambridge engelsk efterskole. Dén efterskole engelsk undervisning vi modtog, var af allerhøjeste kvalitet. Min sprog efterskole havde nogen ovenud dygtige lærere ansat, & det mest formidable af det hele var, at de ligeledes var gode til at planlægge en undervisning. Det har stor betydning for min evne til at lære, at underviserne er i stand til at kommunikere selv fagligt vanskeligt stof!

Som tidligere fortalt har jeg et arbejde, hvor jeg til fulde er i stand til at udnytte, at jeg gik på en sprog efterskole. Dén Cambridge engelsk efterskole jeg var elev på er den altafgørende årsag til, at jeg blev opslugt af sprogfag. At spendere et år på en sprog efterskole etablerede min optagethed af sproget, samt en interesse i at begribe, hvor koloenorm en betydning, det har for menneskers interageren med hinanden, at vi er i stand til at bruge sproget. En kæmpemæssig del af menneskers interageren med hinanden er afhængig af muligheden for at kommunikere – både verbalt og non-verbalt. Et ophold på en Cambridge sprog efterskole klargjorde mig til at studere sprogstudier på universitetet. Som af uransagelige årsager har resulteret i, at jeg kan forsørge mig selv gennem min mani for sprog og kultur. Hvis I selv, eller kender nogen, der interesserer sig for sprog, vil jeg klart sige god for et år på en sprog efterskole. En sprog efterskole kan assistere med at afklare, hvor ens evner ligger, og dét er en fortrinlig investering i fremtiden!