Båndsavklinger, skæreskiver og skrubskive bliver vigtigt i terrasseprojektet

Arbejdet i haven bliver nok enklere, hvis min mand og jeg investerer i skæreskiver - katalog.prebenz.dk/afkortning–skiver, , båndsavklinger - katalog.prebenz.dk/afkortning–bandsavklinger, og skrubskive - katalog.prebenz.dk/afgratning–skrubskiver, . Det er værktøj, som at der går det muligt at overskære hårdt træ samt blødere metaldele. Skæreskiver kan f.eks. bestyrke vores eksisterende værktøj til bearbejdelse af metal, sten, klinker og plast. Så sådan nogle skrubskive, båndsavklinger og skæreskiver bli’r inden længe relevant.

For tiden frisker vi haven og terrassen gevaldigt op, og vi gennemtænker bl.a. at opsætte højbede og arbejde på terrassen. Jeg og manden har til dette arbejde konstateret, hvordan skæreskiver, båndsavklinger og en skrubskive bliver meget værd, når ham og jeg skærer i vores fliser, sten, beton og granit. Jeg har læst at en skrubskive er praktisk til at rengøre de ældede fliser til den nye patio. Win win.

Det bliver fedt at påbegynde med skrubskive, båndsavklinger samt skæreskiver og give den tilgroede baghave en omgang. Det bliver fornemt at finde os båndsavklinger, skrubskive samt skæreskiver og starte op på forehavendet, for terrassen og haven trænger bestemt til en kærlig hånd.