Begejstr med et spejlbassin ud over det sædvanlige

Vi havde valgt at gå hele vejen og investere i flotte omgivelser med vandkunst både indendørs og uden for, da vores virksomhed for nylig fik et større hovedsæde. Mulighederne var imidlertid talrige. Det var af den årsag essentielt for mine medejere og mig at hyre en entreprenør, der ikke blot havde evnerne til at lave et springvand eller en fontæne. Dertil var det nødvendigt for mit firma, at den valgte virksomhed ikke bare leverede uoriginalt vandplaskeri.

Det færdige resultat er virkelig pragtfuldt. Som firma har vi nu fået en ankomsthal med et smukt spejlbassin med lys, der blev til som et slutresultat af grundig sparring samt en projektering, der blev gennemført til tiden. Dertil er det nye spejlbassin anlagt i trin, så spejlbassinet går hele vejen op igennem domicilet til sjette sal. Vores virksomhed er med andre ord blevet udstyret med et spejlbassin, som der allerede nu får utallige rosende ord fra gæster.

Firmaet har tillige fået vandkunst i uovertruffen kvalitet for alle pengene lige ved hovedindgangen. Det drejer sig nemlig om et interaktivt springvand, som der er tilpasset hvilke bevægelser, der er i området. Som prikken over i’et har leverandøren i midten af springvandet indbygget en en specialdesignet fontæne, der matcher de stilrene linjer i vores hovedsædes arkitektur som fod i hose. I fald I tillige vil have vandkunst i en klasse for sig, vil vi som virksomhed som følge heraf uden tvivl gøre os til talsmænd for vores leverandør.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>