Betydeligt med net rundt om en trampolin

Her den anden dag brugte jeg penge på en havetrampolin [http://www.je-bolegetoj.dk/info/havetrampolin.html] som gave til min datter, da det var hendes fødselsdag. Min datter er gymnast og har i flere måneder gerne villet have en havetrampolin, og af den årsag at hun så gerne ville have den, købte jeg den til hende som fødselsdagsgave. Hvad gør man ej for at gøre sine børn glade?

En del divergerende trampoliner [http://www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx] kunne jeg købe, og jeg valgte den største størrelse trampolin, butikken havde, så min datter kan springe på trampolinen. Sådan en havetrampolin, som den jeg spenderede penge på, koster ret mange penge, dog har jeg sparet sammen til min datters fødselsdagsgave i noget tid, og pga. det havde jeg glædeligvis råd til at købe den. Det kostede dog ekstra at få en trampolin, der havde sikkerhedsnet omkring, men det ville jeg hellere, end at min datter skvatter ned og kommer til skade. Det er ansvarsløst at erhverve trampoliner uden et sikkerhedsnet til specielt yngre børn, efter min mening. Yderst lykkelig for sin nye trampolin er min datter. Hun hopper & øver spring til gymnastik på trampolinen hver eneste dag. Ydermere har hun haft rigelige veninder på besøg, der har prøvet at hoppe på den, og de har det meget skægt sammen, når de hopper. Jeg mener helt bestemt, at trampolinen er det hele værd, så jeg kan godt rekommandere den til andre mødre og fædre, som har børn, der godt kunne tænke sig en trampolin.