Børnetøj til dig, der sætter pris på go’ kvalitet

Situationen er således: Undertegnede er enormt gravid & begejstret over pænt børnetøj til nyfødte.

Ikke kun mig, men min mand er samtidig virkelig henrykt. Vi havde prøvet på at blive gravide i fem måneder, og en dag skete det endelig. Vi var til scanning for nogle dage siden, og det bliver en lille pige. Det var faktisk også mit gæt. I morgen tager vi hen for at kigge på børnetøj og meget andet til vores lille pige, så vi er parate, til den dag hun fødes. Den lille pige skal bare påklædes en masse sødt børnetøj.

Jeg elsker alt børnetøj! Egentlig er jeg lidt bange for, jeg kommer til at spendere for mange gysser på tøjet. Det ville min mand blive forholdsvis tvær over, for vi har kun sparet et nøjagtigt beløb sammen til køb af ting til babyen. Til trods for det, køber han selv lidt for mange skjorter, som er unødvendigt, fordi de alle sammen ligner hinanden. Børnetøj er meget mere vigtige end hans skjorter er, for babyen kommer jo hurtigt til at vokse ud af sine første bodyer og behøver flere.

Det her har du med garanti også prøvet: I søndags kom min moster forbi for at give mig en stor del af mit gamle børnetøj, men det vil jeg overhovedet ikke have, at min lille pige skal bruge. Hun behøver noget nyt børnetøj, og du kan tro, jeg glæder mig til at tage ud at købe det. Til gengæld glæder min mand sig ikke. Han gider absolut ikke med ud at shoppe, og derfor har jeg fået ham til at skaffe en masse andet end børnetøj som for eksempel bleer, vugge og sutter. Ting, man SKAL købe – 2. eller 3. pladsen går så til børnetøjet.