Brugende 3d design København har jeg mulighed for at danne 3D konstruktioner af samtlige af mine små opfindelser

Jeg har hele mit liv været glad for at designe smukke ejendomme, og se lykken i mine klienters øjne, når de får øje på det endelige look, plus i tyve år har jeg været ansat som ingeniør. Vi anvendte en masse dage på at tegne vores huse på papir plus nogle gange danne prototyper med papmache, ler eller tændstikker, dengang jeg startede som ingeniør. Det var nogle besværlige aktiviteter, så det kom med garanti som en relevation, da vi gik over til computermodeller. På ingen tid fik jeg mulighed for at modellere et hus brugende computermodeller, samt vi kunne endda emaile computermodellerne til klienterne, så de fik mulighed for at se på ejendommen på alle tidspunkter af døgnet. At opnå en fuldendt idé omkring din flotte bygning, såfremt du kun er i stand til at beskue det elektronisk, bliver egentlig vanskeligt. Opfindelsen af 3d print prototyper København blev pga. dette en kæmpe hjælp for os!

Anvendende 3d design København kan vi omdanne vores elektroniske modeller til fysiske konstruktioner vha. ét tryk på en knap – lettere kan det vel ikke blive! Således vil vores klienter beskue deres bolig på computeren, og i det tilfælde at de ønsker, vil vi snildt skabe 3d design København, som bliver i stand til at virkeliggøre deres drømmebygning. For eksempel printede jeg et håndtag til vores køkken, som ej fås i butikkerne i dag – så jeg har i tillæg hertil anvendt 3d design København til at reparere et par objekter til mit hus.