De fiksede min iphone 5 reparation på kun vildt snildt!

Den gled naturligvis ud af min baglomme mens jeg løb for at nå en bus: nu hvor jeg i adskillige måneder fik beskyttet min telefon så godt at den ej havde fået én eneste revne, hændte det forfærdeligste desværre forleden dag. Asfalt og telefoner er ikke en god blanding, og trist nok brækkede min skærm itu. Det var simpelthen umenneskeligt at se på en smadret skærm hele tiden, så jeg begyndte fluks at researche iphone reparation København, dog telefonen var til alt held stadigvæk fungerende. En iphone reparation København som med garanti var af top standard, samt hvor jeg ej ville være nødsaget til at vente utallige uger på at reparationen var færdig, ville jeg have.

Heldigt nok opsøgte jeg hurtigt et sted, i hvilken min iphone 5 reparation ville være ordnet på blot en halv time! Tilmed med søde såvel som rare ingeniører & billigt. Jeg sørgede samtidig for, at de udelukkende benyttede de ægte reservedele: jeg vil helt sikkert ikke have en billig uægte skærm sættes ind i min telefon. I dag får den nye skærm 2 års garanti, således at hvis den går itu endnu en gang kan jeg snildt plus simpelt få udskiftet den, og min iphone 5 reparation forløb utrolig godt. Efter min iphone 5 reparation kan jeg endelig bruge min smartphone igen, uden at skulle frygte at ende med små stykker glas i fingrene!