De første uger på højskoleforløb der indbefatter højskole fotografi & højskole skuespil

Når vi når mandag har glade jeg tilbragt én måned på højskolen, og jeg elsker højskolen. Jeg er helt henført over det kursusforløb med højskole fotografi [odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/valgfag-alfabetisk/fotografi] samt højskole skuespil [odderhojskole.dk/lange-kurser/film-tv/skuespil]. Forvirrede jeg har tøvet omkring, om hvorvidt jeg sku’ finde mig en sikker udd. som f. exempel læreruddannelsen, eller såfremt jeg derimod burde hoppe ud på dybt vand og gå efter fantasien om at blive skuespiller eller fotograf. Med tanke på det er højskole fotografi & højskole skuespil som et styk klar adgang for at prøve, hvorvidt jeg har evnerne og brænder nok for det for uddannelsen og har evnerne.

Grublende jeg har fået rekommanderet at prøve højskole fotografi plus højskole skuespil af hjerteveninden, da jeg havde gået og puslet med de mange fremtidsdrømme han over flere uger. Helga-Sofie er selv på højskoleforløb med højskole fotografi, og søde hende er i dag blevet optaget på et stk uddannelse til fotograf. Hun er så sej. Jeg har samtidig for nyligt haft en samtale med en pige, der har fået plads på Syddansk skuespillerskole efter et kursus i privatundervisning og højskole skuespil. Det gør mig fuld af håb.

Idag har undertegnede været noget tid på højskoleopholdet med højskole fotografi og højskole skuespil & opholdet er simpelthen super godt. Det distraherer mig faktisk i forhold til det med at beslutte mig, for jeg holder af både højskole skuespil + højskole fotografi – begge kurser er super fantastiske. Jeg er sandsynligvis gladest for højskole fotografi, hvor jeg bestemt mærker hvordan jeg flytter mig og får anerkendelse og ros for de fotografier, jeg tager. Endvidere er det ganske godt at blive bedre til højskole skuespil og prøve mig selv af.