Dem jeg kender blev sports-mennesker grundet efterskole motion.

Jeg funderer over mit år på efterskole {www.kongenshusefterskole.dk} med himmelråbende lykke! Alle eleverne vil ergo rekommandere et efterskole ophold til alle, der skulle være interesseret. Jeg tilbragte et fortrinligt ophold på efterskole, hvor jeg lærte en masse nye fantastiske personer at kende. Det er bonkammerater, som jeg til denne dato stadig tager på café med, utallige gange om måneden. Det er perleveninder, som jeg ikke ville kunne forestille mig at være foruden. Samtidig med nye perlevenner fik jeg endda også meget mere selvværdsfølelse i gennem mit efterskole ophold. Det kan forklares med al den efterskole motion {www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html}, jeg prøvede krafter med! Hver onsdag var der for alle elever arrangeret en eller anden bestemt form for efterskole motion, & dét var herligt! I de hotte formiddage tog det udgangspunkt i det fri, og det betød, at efterskoleeleverne samtidig med alle øvelserne, fik mere end rigeligt med skøn luft. Min efterskole gik meget op i at tilbyde en helsebringende efterskole kost og motion var der som just beskrevet også masser af. Samtlige af eleverne skønnede på hverdagen på efterskole hvilket skyldtes al den efterskole motion, de tilbød. Jeg opbyggede en uovertruffen form, & dén har fulgt mig også som ældre. Hvilket absolut har resulteret i, at jeg føler mig stærkere som person!

Størstedelen af alle fynske elever ville elske at bruge et år på efterskole, og den overvejelse er ik spor underligt. Overhovedet ikke, hvis man ik er mester til bevægelse, kan efterskole motion vise sig at være en stille og rolig indføring i sportens verden. Der findes muligvis nok myter omkring, at efterskole kost og motion hyppigt lades i stikken, men det er ikke den skinbarlige sandhed. Mange forældre er af den overbevisning, at hver og en efterskole ønsker det aller bedste for skolens beboere. Således er de tit virkelig vakse med at kunne tilbyde både lækker efterskole kost og motion, hvor samtlige elever kan klare mosten. Ergo: min varmeste opfordring til alle Jer derude er; tag af sted! Mærk livet, & ta et år på efterskole, dét vil ingen på ingen måde komme til at beklage! Vi kender absolut ingen, der ik har haft et positvt ophold på efterskole!