Den slags påhængsmotor, der er let at transportere er ekstrem eftertragtet…

Jeg overvejer at blive ejer af egen virksomhed på samme vis som min skønne ven. Han har sin egen virksomhed, og driver handel med gear til motorbåde, såsom for eksempel redningsveste. Lige for øjeblikket er afsætningen af en hurtigt påhængsmotor i ekstrem vækst. Vi alle har set ham være stresset, så jeg anerkender, hvor meget dét fordrer at være virksomhedsejer. Når ens hverdagsliv kan karakteriseres ved den uafhængige livsform, er der ik et tydeligt gærde mellem job og fritid, hvilket skyldes, at grænseskellene imellem dem bortraderes. Dét betyder, at man ikke på noget tidspunkt har fri, af den grund, at man hele tiden vil tage sit job med sig hjem til familien. & dét er en problematisk kendsgerning, der gør mig bange, og bevirker, at jeg gennemtænker mine handlingsplaner for mit kommende hverdagsliv. For livet er for kortvarigt til at være så forjaget, sådan at livet lutter fortsætter uden at man når at sætte bremserne i og værdsætte livet.

Endnu en til problematik, som betyder, at jeg endnu engang overvejer, hvorvidt jeg vil være selvstændig, er, at jeg overhovedet ej har fundet min niche. Min ven er optaget af mekanik, og for hvilken innovativ påhængsmotor, som er kommet frem. Jeg er overhovedet ik oppe at flyve over, om en påhængsmotor er splinterny eller ej. Min kæreste formidler jævnligt anekdoter vedr. den og den påhængsmotor, & jeg kan sanse, at han er opslugt af dette tema. & afslutningsvis må det siges at være det springende punkt når det omhandler vores liv på jorden: at lokalisere, hvad du ikke kan leve uden, & dernæst gå målrettet efter, at du kan være beskæftiget med din passion lige så længe du lever. Så er flere forvissede om, at man bliver lyksaglighed…