Dengang jeg kom på efterskole i 8 klasse var jeg grundlæggende glad…

I folkeskole-klassen har vores Jan ikke følt sig specielt godt tilpas… Der har været en negativ social dynamik. Og desværre er han også blevet mobbet… Det har bare gjort ondt på mig. Jeg har været grædefærdig uden stop, & dét har han naturligvis ligeledes været. Vi har nu til eftermiddags FINALLY opdaget en løsning på vores helt igennem dumme problem. Vi har taget den bestemmelse, at han rejser af sted på efterskole i 8 klasse. Det er om mindre end et år, så han skal ik’ holde ud ret længe endnu! Vi er alle meget ekstatiske over denne plan… Oprindeligt var det vores lille pus, som opdagede efterskole 8. klasse (www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html)! Og vi begge var glade for det smukke forslag, da han præsenterede det for os, for snart elleve måneder siden… Jeg har kun hørt godt om at blive optaget på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik nervøs. Jeg er helt sikker på, at det kommer til at være en ovenud god oplevelse for ham!

Den absolut eneste bekymring, jeg lægger inde med akkurat nu er, at det er virkelig vanskeligt at vælge hans efterskole… Der er hundrede efterskoler, & jeg har forsøgt at skabe mig noget overblik, men jeg føler, at det er hårdt… Så jeg krydser fingre for, at I har tid til at hjælpe mig med at finde en fed efterskole 8. klasse. Jeg ved bare, at det i hvert fald ik er alle former for skoler, som er i stand til at tilbyde 8. Klasse-undervisning, så glem ik, at det jo altså skal være en efterskole 8 klasse… Ellers beder vi til gud om at kunne opspore en efterskole 8. klasse, der tilbyder løbeundervisning. Det holder han af ovenud meget, & dét har hjulpet ham virkelig meget, de gange han har været grædefærdig. Af den grund er det et krav, at han kan fortsætte med at forbedre sig.