Der er adskillige mennesker, som har positiv tiltro, hvad en penispumpe kan udrette…

Nutidens borgere løber rundt til dette og hint. Vi har for travlt med at have travlt til, at der er tid til erotik i hverdagen. Og som en følge af denne kendsgerning er der kolossalt mange kæresteforhold, der ik’ overlever. Jeg er et hundrede procent sikker på, at den den letteste løsning på denne problematik er kys og kærtegn. At man vælger at bruge tid på at være mand og kone. Jeg har derfor i sinde at opstarte en shop, der skal være forhandler af produkter som eksempelvis we vibe , http://www.amoro.dk/shop/we-vibe-vibratorer-1178c1.html, , en penispumpe , http://www.amoro.dk/shop/penispumper-871c1.html, samt tenga , http://www.amoro.dk/shop/tenga-sexlegetoej-1174c1.html, . Min tiltro er, at sex legetøj som eksempelvis we vibe, en penispumpe & tenga kan hjælpe talrige par til at vende tilbage til det udgangspunkt, der førte dem sammen til at begynde med, og derved forbygge, at de ender deres forhold. For jeg føler inderligt, at det er så fantastisk trist, at skilsmisse antallet er så høj i de nordiske lande. Jeg er uhelbredelig romantiker & tror på ”the one and only”. & det gør jeg stadig, men jeg er også godt klar over, at selv forholdet til Den eneste ene ofte har behov for en hjælpende hånd i form af eksempelvis we vibe, en penispumpe eller tenga.

Igennem 23 år har jeg boet sammen med den samme skønne kone. Så jeg kender udmærket til at man oplever, at forelskelsens molekyler opløses & hverdagens kedelige trummerum tager over. Men jeg tror også på, at man sammen aktivt kan gøre mange ting for at få kærtegnene tilbage. Dét kan man bl.a. gøre gennem varer såsom we vibe, en penispumpe & tenga. We vibe, en penispumpe samt tenga er bare få eks. på sexlegetøj, der findes overdrevent mange forskellige varer… Det uden tvivl vigtigste er, at man som par investerer i lige nøjagtig dét, man føler passer bedst til en. Min drøm er at indrette min lille biks sådan, at besøget i og for sig selv er en rar oplevelse. Min idé er, at man kan komme på besøg sammen i min forretning, & dele nogle timer sammen som ægtepar. Denne oplevelse skal på den vis hjælpe til at bringe par tættere sammen. For jeg tror helt sikkert på, at selv en forholdsvis ubetydelig ting kan skabe en enorm forskel.