Der er ej mange, som har lige så meget specialviden omkring outplacement København, på samme måde som jeg!

Til foråret går min store drøm i opfyldelse! Jeg skal søsætte min egen biks… Jeg står nemlig overfor at skulle åbne et vikarbureau København - www.temp-team.dk – , hvor jeg vil offerere rekruttering København - www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Rekruttering.aspx – samt outplacement København - www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Outplacement.aspx – . Jeg har i hvad der fornemmes som en million år, tænkt på at eje mit eget kompetente vikarbureau København. Jeg lægger inde med den mening, at det giver rigtig god mening at hjælpe alle de tapre kvinder og mænd, som har været så kolossalt uheldige og blive slagtet under en fyringsrunde i løbet af finanskrisen… Jeg har på egen krop prøvet at miste et job, så jeg ved godt, hvor deprimerende en fyring kan være… Det tog i hvert fald ovenud lang tid for mig, før jeg helt var mig sev igen! Mit vikarbureau København skal offerere den håndsrækning, man står og mangler, når alting er ved at falde fra hinanden… Jeg vil i særlig grad tilbyde rekruttering København & outplacement København, da begge områder, er problematikker jeg har haft styr på i min tidligere stilling….!

I mit seneste job beskæftigede jeg mig allermest med rekruttering København og outplacement København i en forholdsvis stor virksomhed… Men sidste år traf jeg beslutningen om at blive selvstændig! Jeg var vel egentlig tilfreds med at varetage mit senest opsagte arbejde, men jeg havde bare så meget brug for udfordringer… Jeg følte, at jeg var gået i stå, og at dagene lignede hinanden… Skal jeg være ærlig var jeg ved at dø af kedsomhed! Så det var og er det rigtige valg, at jeg nu søger nye græsgange.

I forlængelse af the grand opening har der været enormt meget at holde styr på. I gennem de seneste år har jeg næsten ikke været sammen med, hverken min ægtekone eller kammerater! Jeg har været fuldstændig optaget af mit vikarbureau København. Jeg har tilmed læst op på den mest moderne litteratur, der findes omkring rekruttering København og outplacement København. Det er naturligvis emner, jeg forstår mig på fra mit sidste job, men det er aldrig dårligt at få ny viden…