Det er slet ikke for sjov, at utallige udbryder; invester i en af de nye røgalarmer.

Jeg blev vækket en nat ved en øredøvende lyd.

Det bliver klart for mig, at hjemmets udtjente røgalarm - www.ista.dk/produkter/roegalarmer/fumonicr_3/index.html – blot er ødelagt, da undertegnede hurtigt finder ud af, at det ej er ildspåsættelse, som har startet den. Det er selvfølgelig en glæde at opdage, at min røgalarm blot lød ved en brist. Ikke desto mindre bliver min røgalarm ved med at være generende. Røgalarmer er indlysende produceret på en måde sådan, at de ikke bare kan slås fra. Røgalarmer er designet til for altid at være agtpågivende. Da jeg opdager, at min røgalarm er begyndt, fordi den skal bruge batteri, er min opmuntring selvfølgelig omfangsrig. Da jeg umiddelbart efterfølgende bliver klar over, at røgalarmer er produceret således, at dens lyd ikke afbrydes, når batteriet bliver skilt fra, bliver jeg en smule smadret.

Åbenlyst er det intelligent sådan, som røgalarmer er produceret. På samme tid kan jeg ikke glemme, hvorledes min røgalarm spolerede halvdelen af natten! Jeg kunne rent ud sagt ikke slukke min røgalarm, til trods for flere brave undersøgelser. Nu er jeg bevares statisk over, at der ikke var flammer i mit soveværelse, desuden er jeg i højt humør over, hvor prima røgalarmer er designet.

Min første tanke gik på, at det var ovenud anstrengende, for følte mig udmattet, og havde mest lyst til at slappe af. Umiddelbart derefter falder det mig ind, at det er min handlekraftige røgalarm, der er aktiv. På ny er min primære tanke ikke at stikke af, uanset at en virkelig røgalarm skal leve op til den funktion at varsko om nærtstående nød. Min intuitive idé var tværtimod: dén røgalarm er usandsynlig anmassende.