Du kan selv designe tryk på tøj

Ved du, at man kan fremstille sit eget tøj med tryk? Forleden dag fandt jeg en rimelig god hjemmeside, hvor du kan kreere en t-shirt med tryk. Muligt er det at lave tekstiltryk med et motiv, noget skrift, som du selv skriver, eller sågar et personligt fotografi. Det er simpelt at lave print på tøj – du skal bare vælge et stykke tøj, eksempelvis en trøje el. t-shirt, og herefter pålægge dit logotryk el. andet.

Her vil jeg berette, hvorledes du gør på internetsiden, idet du gerne vil fremstille din egen t-shirt med tryk. Start med at vælge det tøj, hvorpå du vil danne textiltryk. Man kan både erhverve trøjer, t-shirts & andet tøj, men herforuden alle mulige ting og sager. Det er muligt at vælge produkterne til og fra efter grupperne herre og dame, aldersgruppe, etc. Efter du så finder dit tøj, skal du beslutte dig for størrelse samt farve. Gå derefter hen til næste trin, og her skal du vælge et print på tøj.

Skrift som t-shirt tryk, kunne du tænke dig det? Så skal du egentlig bare skrive skriften på det stykke tøj, du har besluttet dig for. Du kan selv afgøre stedet, hvor det skal stå, type af skrift, farven og hvilken størrelse, skriften skal have. Såfremt du derimod kunne tænke dig et logotryk, skal du klikke på motivet og så hive det over på det valgte produkt. Ligeledes her kan man vælge farven & omfang og ydermere printteknikken. Såfremt du vil have tryk på tøj af et af dine egne fotografier el. dit eget design, er du nødsaget til først at oploade det på hjemmesiden. Herefter kan du tage fat på det med musen og hive det hen på dit produkt og så afgøre størrelse af det.

Du må lægge produktet i Indkøbskurven, når du bliver færdig med dit tryk på tøj. Du må bagefter beslutte at fabrikere nogle flere varer eller klare betalingen, og så vil din t-shirt med tryk blive sendt til print. Er du interesseret i at fremstille print på tøj med et sejt tekstiltryk? Jeg vil anbefale dig den føromtalte internetside, såfremt du har lyst til at danne godt tøjtryk til billige penge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>