Dyrlægevagten Nordsjælland indbefatter en fremragende hestepraksis og klarer endogså kastration hund

Fra barnsben har jeg været ubeskriveligt himmelhenrykt for dyr, & således besidder jeg både en hund, katte og heste. Det er dog ikke alene en dans på roser, for indimellem er der desuden også triste udfordringer, som skal klares – eksempelvis kastration kat!

Ovenpå en kastration kat er min Princess ikke helt på toppen, og derfor skal han forkæles m. udsøgt kattefoder. Jeg er nemlig af den mening, at det er utroligt trist, og af den grund vil jeg fornøje mine dyr m. lidt mundgodt, når de har været noget så grufuldt igennem.

Vallakken har ligeså tit helbredsproblemer, selvom den naturligvis ikke tvinges til kastration hund. Den skal f.eks. ofte på besøg hos dyrlægevagten Nordsjælland, & dette nyder den virkelig ikke…

Hestedyrlæge Nordsjælland er ellers utroligt rutineret, men af den grund er det jo alligevel ej fornøjeligt. I forbindelse med et besøg hos hestedyrlæge Nordsjælland må jeg derfor altid af sted og skaffe en smule lifligt til dyrene. Det er jo her, min foretrukne hestepraksis er beliggende, men det er også her, der fikses sterilisation kat.

Disse hændelser må man desværre acceptere, når man ejer dyr, & det er ej noget væsentligt problem. Jeg forguder nemlig dyr, og for at være ærlig mener jeg ligeledes selv, at det er fantastisk, de gange jeg endelig får chancen for at købe en smule ekstraordinært godt kattefoder til de nus. Det gør mig ganske enkelt så himmelhenrykt at vide, at de modtager noget velsmagende, som de helt sikkert vil kunne lide! Såfremt det er en helt normal torsdag skænker jeg dem naturligvis også lækker mad, men det er nu noget ganske særligt, når de modtager en liflig lækkerbid.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>