Efterskole håndbold, de fedeste familie/venner

I september begyndte lille mig på en håndboldefterskole i Silkeborg. Og skolen trumfer alt jeg havde troet på. Jeg var lidt forvirret over, hvordan det kunne blive at gå på håndboldefterskole. Jeg ankom og var lidt ubeslutsom. Men alle har det absolut ens. Min roomie Ava træner også efterskole håndbold [http://www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold], og der kan hende og jeg følges. Det gjorde det tryggere da jeg var ny. I øjeblikket har jeg især styr på dem, som ligesom mig går på håndbold efterskole linien. Vi er over 75 elever i alt, såeh tro ikke at du nemt kan holde styr på navne på de hoveder, du ikke lige har undervisning eller træner med.

Min hverdag på håndbold efterskolen

Her på min håndbold efterskole står enhver op før 07 fordi vi skal ud at jogge Surt! Jeg vil helst indtage cornflakes med dundynen i langsom stil. Efter vores tur ude anrettes der derimod super god morgenmad. Efter det har vi almen dansk- og matematikundervisning. En del af timerne fra 14-16 udøver jeg efterskole håndbold. Alle unge på håndbold efterskole plus de andre vinkler er til aftensmad kl 18. Bagefter skal samtlige elever slappe af i vores værelse en lektietime. Stilletimen er i virkeligheden temmelig behageligt at få en stilletime, hvor man bare ved at vi alle slapper af/laver lektier. Karina og jeg aner ikke, hvornår vi ellers skulle få dem fikset. Hele hverdagen har vi dansk og matematik eller af sted til efterskole håndbold og efter alt det hænder der konstant underholdning. Mine venner viser deres billeder, vi holder fra samme gang, vi konkurrerer i Twister, hygger med gyseraften, klumrer rundt til lanche – og i aften har har nogle iværksat en ordleg. Stilletimen er omkring dén periode, hvor jeg bare slapper af og laver lektier og er alene.