Efterskole teater er den fritidsbeskæftigelse vores datter holder allermest af…

Det næst-kommende år bliver vanskeligt – min dejlige datter rejser på efterskole. Det er en ting hun alene har fået ideen til!! Men det er så absolut sikkert, at jeg også er overbevist om, at et efterskoleophold er en knaldgod ide. Hun har beklagelivis været tilknyttet en folkeskole-klasse, hvor der har foregået ovenud meget ond mobning!! Det er ik’ alene vores søde datter, at pigernes mobning er gået ud over, men denne mobning har skabt en horribel omgangstone og stemning… Og jeg tænker, at det er super duper godt, at hun kommer væk fra sådan et miljø. Hun vil gerne blive tilmeldt en efterskole sjælland [http://www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_undervisning.html]! Det har hun afgjort med sig selv, af den grund at det er et stykke væk fra os!! Men samtidig ik´ så langt væk, at det tager hundrede år at rejse hjem på weekend! Hun går kolossalt meget op i at danse, så vi er på udkig efter en skole, hvor de kan tilbyde efterskole dans [http://www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_dans.html]! Hun har danset rundt siden hun var en lille pige, & har altid holdt af at være i centrum… Af den årsag vil hun således gerne finde frem til en efterskole, hvor der er mulighed for, at man ka spille efterskole teater [http://www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_drama.html].

Der er ik’ tvivl om, at hendes et-årige-ophold på en efterskole sjælland er en super duper idé!! Men på samme tid må jeg dog også krybe til korset og sige, at det bliver afsindig sørgeligt, at hun for en tid skal bo et andet sted end os! Jeg tænker også, at det skyldes, at hun er den første lille pige, der forlader skuden… Heldigvis har min bedre halvdel & jeg stadig 2 hjemme i huset, vi ka tage om. Jeg er overhovedet ikke usikker på, at vores datter med tiden bliver super begejstret for at kunne udfolde sig med både efterskole dans samt efterskole teater. Så selvfølgelig ska hun rejse væk, også til trods for, at hendes mamma har lidt (eller det vil sige meget!!) svært ved at give slip… Jeg var jo faktisk selv på en efterskole sjælland, derfor forstår jeg udmærket, hvor morsomt sådan et år kan være. Jeg havde en skøn tid på efterskole, & det under jeg hende selvfølgelig også… Det er et ovenud persons-udviklende år, som hun helt sikkert vil få noget ud af!!