Eminente kostumer, eksempelvis halloween udklædning

Ser du frem til halloween? Det gør jeg i alt fald! Til efteråret skal vennen og mig til firma-udklædningsfest, så han spurgte mig, om jeg ville købe kostumer til os. Faktisk er det ligeledes i efterårsmånederne, der kommer oktoberfest. Til den fest har man oktoberfest kostumer på, hvilket er tyroler-kostumer. Jeg har spekuleret over masser af varierende halloween udklædning. Jeg var pga. det på hovedgaden i kostumeforretningen nyligt. Shoppen havde hundredevis af kostumer, og mange af dem var fortrinlige. Der var rigelig halloween udklædning såvel som faktisk oktoberfest kostumer, men endvidere særdeles meget godt udstyr: sminke, masker og parykker, osv. Til at begynde med så jeg på kostumer, så jeg kunne få inspiration. Dernæst gik jeg videre til sminke, masker plus parykker, og ligeledes her var der yderst mange produkter. Det endte med, at jeg købte to temmelig seje kostumer. Da jeg havde været inde i forretningen med udklædninger, gik jeg hjem til min kollega/kammerat for at vise ham den halloween udklædning, jeg havde købt. Ellevild var han, da han observerede, at vi skulle være monstre. Jeg glæder mig til at se mig og min kammerat i de dragter, jeg har købt. Jeg kan derforuden ikke vente med at se vores medarbejderes dragter. Jeg fornemmer, at vi bliver uhyggelige i dragterne. I øvrigt nævnte jeg de der oktoberfest kostumer, og så snakkede vi om at tage til en oktoberfest sammen. Udklædningsfester er, uden at vide hvorfor, oftest altid lidt bedre end normale arrangementer på vores arbejde. Jeg tror, at det kommer til at blive en god halloweenfest.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>