En efterskole outdoor må være det sjoveste, her hændte da jeg var ung

For en måned siden blev jeg inviteret til en komsammen med min gamle klasse fra den efterskole outdoor [www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/outdoor], hvori jeg befandt mig i et år efter folkeskolen. Jeg glæder mig vildt meget til at erfare, hvordan samtlige af mine klassekammerater har klaret sig, og hvorledes deres liv er, fordi det er faktisk mere end tyve år siden, jeg var der. Jeg tror, at det kommer til at være en rigtig fin klassefest, hvor vi kan tale om enhver af de gode minder, vi erindrer fra året på efterskole outdoor.

Skoleåret på personlig udvikling efterskole [www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/valgfag] blev noget, som jeg så frem imod hele tiende årgang, for jeg hørte så mange historier omkring, hvor fantastisk det ville blive. Jeg vidste godt, at jeg ej kunne starte på gymnasiet, for jeg havde ingen anelse om, hvilke områder, jeg kunne tænke mig at læse. På samme tid ønskede jeg at prøve nogle en smule nyere fag, som ej kan fås på videregående uddannelser, f.eks. boksning. Den personlig udvikling efterskole jeg valgte, havde mange utraditionelle emner, som jeg glædede mig utrolig meget til at afprøve.

Jeg ville til at begynde med prøve efterskole boksning [www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/boksning], af den årsag at jeg følte at boksning var vildt sejt, og af den årsag at jeg desforuden ønskede at blive noget mindre tyk og blive en smule mere fit. Efterskole outdoor, i hvilket man prøver at overleve væk fra civilisationen anvendende naturen, kunne jeg dertil tænke mig at prøve. Jeg har kort sagt anvendt disse egenskaber ret meget nu til dags, for min familie plus mig selv elsker at tage på overlevelsestur i store skove langt væk fra beboelse.