En fortælling om teglsten, der ej magtede modstå fugt

Nogle år tilbage gik min familie plus jeg selv igennem et frygteligt problem omhandlende vores hjem. Vi fandt ud af, at hustaget lækkede, da min familie og jeg var flyttet ind tre til 5 år tidligere. Et prægtigt hus med en stor græsplæne plus fine teglsten, var det ellers. Vi havde ej skænket teglsten en tanke de år, vi levede der, samt dette kom til at få uheldige problemer. Dem, der havde levet i boligen forinden havde heller ikke givet hustaget den anbefalede rensning, og derfor forvitrede vores teglsten. Vi måtte erkende, at vandet fandt vej ned gennem hustaget, efter adskillige dage med tung regn. Dette tilfælde var alligevel ej noget om mosbevoksninger oven på vores teglsten eller andre fundamentale problemer, som utrænede mennesker har evnerne til at opdage.

En professionel, der kiggede taget igennem i sømmene, fik hustruen og jeg hurtigt fat i. At min familie og jeg måtte anskaffe os nye teglsten, af den grund, at tagstenene faktisk var forældede, fandt familien og jeg selv ud af.

Om min kæreste samt jeg ville købe et bedre design til vores tag, diskuterede konen og jeg selv i noget tid, og valgte et nyt ståltag. Vi fik rådgivning hos en masse troværdige forhandlere & fandt til sidst en forhandler, hvor vi var enige om ståltagets kvalitet og prisniveau. Vores tag fik vi repareret, vores teglsten blev ombyttet med ståltag plus familien & jeg er i dag de stolte ejere af et flot ståltag, der bør holde i flere årtier.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>