En fremragende idé at købe pavilloner, trædrivhuse eller et redskabsskur træ

For at jeg og konen nemt starter op som dugfriske Søren Ryge, vil undertegnede have købt diverse redskaber, for baghaven er hyggelig. Jeg og konen købte egen murermestervilla for et halvt år siden. Men vi kunne godt bruge havepavilloner - http://shpavilloner.dk/havepavillon – , trædrivhuse eller et redskabsskur træ {http://shpavilloner.dk/redskabsskur}.

Så nu hober projekterne sig op. Opmærksomheden rykker refleksmæssigt udenfor , for efterhånden har undertegnede fået størstedelen på plads indenfor i villaen. Men bør de ekstra krukker, plæneklipperen og riven ligge i et redsskabsskur træ? Eller burde jeg og fruen derimod tænke over at købe pavilloner {http://shpavilloner.dk/}/havepavilloner eller trædrivhuse, og knytte behov for opbevaring med adgangen til at sidde udendørs og kanske opdyrke lidt tomater på en varm beliggenhed? Trædrivhuse, havepavilloner eller et redskabsskur træ Vi skal have det hjem inden næste måned.

Jeg synes ej, at vi bør afsætte plads på redskabsskur træ og pavilloner. Jeg har søgt på ”redskabsskur træ”, for det er det hustruen og undertegnede i første omgang overvejede. Hustruen og undertegnede har anspurgt hos familie og også læst en smule på nettet. Og det lader til, at dem som har valgt havepavilloner anbefaler deres pavilloner, dem som har trædrivhuse alene anbefaler trædrivhuse og så fremdeles.

Og jeg kan godt følge, at havepavilloner eller trædrivhuse er en kende mere fleksible, åbne og charmerende end valget af et skur, der alene kan anvendes til opbevaring.

Rikke ønsker sig dog en form for havepavilloner eller lignende, hvor hun kan være trods blæst & regn og nyde den finde have. At konen får sin vilje, ender det jo nok med. Og dermed kan plæneklipperen opmagasineres i garagen.

Kvinden har tillige argumenteret for,, at hun nok kan finde opbevaring af små have redskaber, såfremt vi køber ét af de havepavilloner, hustruen helst vil have. At jeg og konen må starte det aller første skænderi i vores fine villa over denne bagatel skal ik til at ske i fald at jeg har noget at sige.