En trailer kaldes en god handel for enhver

En trailer er ekstremt praktisk plus kan egentlig benyttes til fantastisk mange ærinder. Jeg kan simpelthen ej genkalde mig, hvordan det nogensinde er lykkedes os at klare os uden en trailer, egentlig er det en af de allerbedste investeringer, jeg har gjort længe! En fed cabriolet, som jeg kunne fræse af sted i på motorvejene, fantaserede jeg om at eje i ungdommen. Efter at have stiftet familie, er jeg dog veltilfreds med, at jeg faktisk besluttede mig for at investere i en robust 5-dørs familiedyt, for det ville godt nok være rimelig indviklet at skulle fragte poderne frem og tilbage i en sportsvogn.

Nogle gange har jeg imidlertid fortsat været udsat for problemer i forbindelse med manglende plads F.eks. når vi har været på shopping i JYSK & købt nogle store møbler, der skulle bringes med til vores bolig. Den problematik er imidlertid ude af verden nu, da min hustru og jeg har truffet den beslutning at anskaffe os en trailer. Såfremt en af juniorerne skal transporteres fra skole m. sin cykel, er det jo en del nemmere at sætte den op i traileren i stedet for at skulle sætte den på bilen. Jeg har fundet ud af, at det ej blot er ved møbeltransport, at traileren kan anvendes. Såfremt vi har haft behov for at smutte forbi genbrugspladsen, har det desuden forekommet os fantastisk nemt at placere skraldet i traileren. Førhen måtte vi jo køre adskillige ture for at få alting med.

Jeg er af den årsag fantastisk begejstret for vores trailer. En trailer anses som værende en ting, alle bør benytte.