Er du som individ jublende over fantastisk efterskole kost og motion, der er godt for sundheden, så ta’ på efterskole…

Jeg spekulerer på mit et-årige ophold på efterskole (www.kongenshusefterskole.dk) med stor lyksaglighed! Alle eleverne vil således anbefale et efterskole ophold til hver og en, som skulle være interesseret. Jeg havde et uovertruffent ophold på efterskole, hvor jeg forstørrede min horisont. Perlevenner, som jeg til denne dato stadig tager på restaurant med, nogen gange om året. De er venner, som jeg ikke ville være i stand til at klare mig uden. Samtidig med nye kammerater fik jeg enddog også meget mere følelse af selvværd igennem mit efterskole ophold. Dét kan kun forklares ved al den efterskole motion, jeg tog mig mod til! Hver torsdag var der for alle efterskole elever arrangeret en eller anden bestemt form for efterskole motion, & det var det allerbedste, vi vidste! I de ik så kolde eftermiddage fandt det sted i naturen, hvilket havde som følgevirkning, at efterskoleeleverne samtidig med træningen, fik afsindigt meget frisk luft. Min efterskole var opslugt af at offerere en helsebringende efterskole kost og motion , www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html, var der som just beskrevet også masser af. Alle efterskoleeleverne elskede dannelsesrejsen på efterskole på grund af al den efterskole motion, de offerede. Jeg kom i overjordisk form, og formen har jeg beholdt resten af livet. Hvilket absolut har betydet, at jeg føler mig stærkere…

Utallige unge mennesker bestemmer sig for at rejse hjemmefra på efterskole, og den lyst er ej spor unormalt. Bestemt ikke, såfremt man ik er vild med motion, kan efterskole motion vise sig at være en stille og rolig opstartsfase. Der findes naturligvis nok skrøner om, at efterskole kost og motion ofte bliver skrinlagt, men dét er ej virkelighed. De fleste mennesker er vidende om, at hver & en efterskole kæmper for at kunne tilbyde det mest uforglemmelige for sine elever. Ergo er de ansvarlige hyppigt meget påpasselige med at kunne tilbyde både vegansk efterskole kost og motion, hvor samtlige elever kan deltage. Så min bøn til jer derude er; gør det! Vær vild, og brug et år på efterskole, det vil ingen på ingen måde komme til at beklage! Tværtimod vil du kunne tænke tilbage på dit efterskole ophold med jublende glæde…