Er tøj syet af Milibe skabt til at kaste sig på jorden i.

De små pus nu til dags er en grundig organiseret del af det postmoderne menneskes livskurs. Det vigtigste projekt nu til dags er selviscenesættelsen. Det forventes, at os alle må bære det pæneste antræk, og det samme er tilfældet for vores børn. Konsekvensen af dette er den, at folk de just overståede årtier har været vidne til en lind bevægelse af fashionable brands, som f.eks. Huttelihut [http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/huttelihut_137.html], Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses [http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/bobochoses_613.html], Noa Noa Miniature [http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/noanoaminiature_555.html].

Børnene pakkes ind i den slags børnetøj, og kommer ofte til at se ud som små voksne mennesker. Der er ikke mange, som spekulerer på i den kohærens, at den type tøjstykker, jævnligt ej er frembragt til at løbe i.

Af den grund er konsekvensen, at afkommet mærker, at tøjet ik’ er synderligt dejligt at klatre i. Tillige opfanger de fleste ofte mor meddele: Charmerende lille pus, du er iklædt tøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, og Noa Noa Miniature, derfor: nej du kan absolut ikke blive beskidt under leg.

Problemstillingen skriger til himlen, i hvor høj grad ophavet har deres afkoms vel på sinde, når de selekterer tøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, samt Noa Noa Miniature. For eventuelt er de små pus egentlig ligeglade med tøjbrands, ind til de når en konkret udviklingsfase, selvfølgelig. & det er herved utallige kan tænke den idé, at de små pus i stigende format er blevet et symbol, hvormed forældre efterstræber at sikre et image udadtil, hvori rollinger foræres en ophængt figur.

De fleste har en mani for at rende ind i verden bærende på en speciel facade. & det er herfor ikke til hvem som helst, vi oplukker godteposen omkring nærgående dilemmaer. Desuagtet kan det være sammensat, så snart de små pus uden deres viljestyrke drages ind i i ovenstående sociale spil. Og det gør de små pus, når de iklædes rapt børnetøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, og Noa Noa Miniature, alene for at kontribuere til fars og mors selviscenesættelse. Vores børn skal foræres lov til at lege og leve som rollinger. & det skal børnene så lang tid, at det er en possibilitet. Derfor kan man fremlægge det syn, at det er livsbekræftende at knibe uden om, i så lang tid, som det er en mulighed, at iklæde afkom tjekkede børnetøjsbrands som f.eks. Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, & Noa Noa Miniature, der får rollingerne til at minde om små udformninger af voksne. Opvæksten er en ubekymret fase, & det må afkommet få lov til at være glad for, førend klodens hårde kendsgerninger møder dem, ligeså snart de bliver ældre.