Erotik tilbage i parforholdet

Min kæreste og mig vil gerne have erotik ind i parforholdet, så vi har kigget i en forretning med sexlegetøj (www.amoro.dk/shop/frontpage.html) sammen for at anskaffe noget forskelligt legetøj, blandt andet en ny dildo (www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html), der kan være en hjælp til at få det gode sexliv igen. Sex har vi ej specielt tit, og idet vi langt om længe har, så føles det lidt monotont, og pga. det vil vi forsøge at bruge noget sexlegetøj for at få lysten til sex tilbage. Det sexlegetøj, min fyr og mig var indehavere af forinden, var blot en dildo, som ikke duede længere. Egentlig elsker min kæreste erotik, han har dog været så stresset på jobbet, at sexlivet ej er ligesom før. Faktisk har han, så længe jeg har kendt ham, elsket forspillet, og han synes godt om at se mig stimulere mig selv med en dildo, lige idet vi skal til at have sex sammen.

Da min fyr og mig var inde i shoppen, der havde erotik plus sexlegetøj, spenderede vi penge på talrige varierende ting. Noget til ham og noget til mig, som bl.a. en dildo, samt noget, vi begge kan nyde, købte vi. Ret sexet var det at se på sexlegetøj med min fyr, så vi fik faktisk helt lyst til straks at tage hjem for at have sex sammen – og vil I vide noget? Det gjorde vi.