Et kærligt medlem af familien drev virksomhed med foldedøre brugbare til udestuer!

Min familie efterstræber iværksætteri. Hele familien, vi ønsker at være selvstændig. For os er det et livsnødvendigt mirakel at kunne etablere en forretning op fra bunden, og se forretningen blive selvkørende. Vores bedstefar havde sin egen butik, der solgte udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre. Da jeg var en bitte pige erindrer jeg klart og tydeligt, hvordan jeg var stor tilhænger af at være til stede i hans butik. Jeg syntes, at det var fantastisk at udforske alle de forskellige kærestepar, der spenderede timer i hans butik.

Hans gesjæft udstillede et kolossalt vareudvalg af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre. Det kan forklare, at flere klienter spenderede flere timer i gesjæften, for at udvælge lige nøjagtig de indkøb, de stod og manglede. Jeg kunne derfor også bruge flere halve dage på at digte historier om de meget forskellige kunder, og gætte på, hvorledes de var som mennesker inderst inde.

Siden jeg var en lille rolling har jeg været virkelig opslugt af livsstile. Efter at jeg har spenderet virkelig mange stunder i hans virksomhed, der forhandlede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre, så jeg, at der eksisterer mange forskellige holdninger til det mest rigtige liv. Folk er ej ens, & dét som repræsenterer fryd for mig i min omgang med verden, er ik uvægerligt dét samme, som for andre personer. & denne indsigt mener jeg er grundlæggende at genkalde sig, når vi skal møde folk, der ik har vores livsanskuelser. På baggrund af min barndomstid, hvor jeg altid observerede familiernes valg af f.eks. udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre, erkendte jeg, at menneskenes forbrugsmønster reflekterer vores anskuelser. & således blev min optagethed af konsumstudier grundlagt!