Find den ultimative ce5 clearomizer til din dampning

Det blive svært at blive klar over, hvilken slags teknologi du skal prøve, såfremt du netop er begyndt på at benytte el-cigs, på grund af at markedet er temmelig stort. Ikke nok med at du bliver i stand til at bruge utallige mærker af ecigs & tusindvis af smage til din evæske – her er oven i købet flere brændere, clearomizere plus hylstre! Clearomizere er et mundstykke & en atomizer samlet – det vil være det, der omdanner e-væsken til vanddamp, såfremt du damper på din el-cigaret. Et par af de mest anvendte er en ce4 såvel som en ce5 clearomizer, men her sælges en masse varierende clearomizere.

En ce4 clearomizer anses som en god clearomizer til dig, som lige er startet med at dampe. Den clearomizer, som du finder i et startkit, er en ce4 clearomizer på grund af dette oftest også. Den vil ikke være enormt stor, for en ce4 clearomizer har mulighed for at fyldes med 1,6mL ejuice. Den bør egentlig fornyes ret hyppigt, for ce4 clearomizeren varer syv-14 dage under gennemsnitligt brug. Man er af den årsag tvunget til at benytte en helt ny, når den bliver for slidt, for i kontrast til en ce5 clearomizer, er man ikke i stand til at udskifte brænderen i en ce4 clearomizer. En ce5 clearomizer kan få plads til 2mL ejuice, samt her kan man nemt udskifte brænderen efterfølgende 1-2 ugers anvendelse. En ce5 clearomizer giver tit en federe smag sammenlignet med en ce4’er, af den grund at brænderen er monteret i bunden plus derfor hele tiden tilføres e-juice.

Du bør med fordel prøve en ce4 clearomizer, indtil du er klar til det mere seriøse, i det tilfælde at du netop er startet med at dampe, for det er selvfølgelig en smule dyrere med en ce5 clearomizer.