Find seje pallerammer til dit grøntsagsbed – herefter er du i stand til at have enhver slags blomst

Dit køkkenbed kan i princippet laves i netop den højde, du ønsker, fordi rammerne kan stables holdbart ovenpå hinanden, hvilket betragtes som det mest fordelagtige hvis man anvender pallerammer {http://www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27} til blomsterbede. En udholdelig arbejdshøjde, løfter bedet bort fra blyforurenet jord, samt hæver jordvarmen rundt om urterne, udmunder dette i. Normalt er pallerammer måske slet ikke noget, man ville sætte i forbindelse med urtebede, men pallerammerne er i realiteten utrolig funktionelle! Pallerammer er normalt lavet af ret billigt plus naturligt træværk, hvorfor rammerne ej bør hvile på jordbunden, skal man blot tænke på. Beklæde indersiden med plastik bør man evt..

Jeg synes selv, at pallerammer besidder en rigtig fin bredde til små køkkenhaver med smukke planter og grøntsager, men størstedelen tænker evt., at de virker alt for lille en størrelse. Dersom man fortryder, at man har fremstillet et bed af dem, bliver det heldigt nok ikke en masse slanter, som gik tabt, da pallerammer heldigvis ej er dyre. De er problemfrie snildt at pakke sammen, dersom rammerne ikke anvendes, plus pallerammer bruges traditionelt til nemmere at kunne opmagasinere sager ovenpå træpaller. En anden god ting ved at anvende pallerammer til at være bede bliver, at rammerne besidder en funktionel bredde. At man bare skal kaste sig ud i det, bliver evt. det bedste tip.

Har du lyst til at installere fine højbede, fordi du er ejer af en have? Nøjagtigt hvordan, den form for urtehaver bør opføres, virker det eventuelt svært for dig at få at vide i det tilfælde. Pallerammer betegnes som et enkelt forslag, jeg ligger inde med.