Findes der mon eventyrlige jobmuligheder, hvis man har i sinde at være elektriker Hellerup?

Såfremt der er en ting, jeg savner lige nu, så er det ukendte græsgange. Jeg har den anskuelse, at jeg har ønsket om, at der inden længe sker noget. Min ældste kammerat, som ligeledes er min samleverske, & mig selv har af den grund bestemt os for at vi ønsker at prøve lykken i et nyt hus. Vi er i vores eget tempo gået i gang med at finde mulige og umulige boliger, men vi har slet ej taget den afsluttende afgørelse. & jeg må også fastslå, at jeg i virkeligheden ikke besidder specielt mange idéer når det gælder kvarter. Jeg går mere op i, at huset i sig selv er hyggeligt. Vi har bestemt os for to mulige beliggenheder; Hellerup og Værløse. Min samleverske er elektriker, så problemet lyder, om han skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse. Jeg ønsker dybt, at vi flytter til en by, hvor der er de mest optimale muligheder for ham. Jeg er hjemmegående med rollingerne, som jeg jo kan udfylde, ligegyldig hvor vi tager hen! Af den grund er vores 1. prioritering at beslutte, om min husbond skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse, & det er det, som vi i fællesskab stiler målrettet henimod!

Både børnene og mig anerkender, hvor koloenormt meget hans job betyder for min husbond. Han forguder at jobbe som elektriker. Dét er en teenagedrøm, der er gået i opfyldelse for ham. Så han fortjener absolut at komme i besiddelse af et nyt arbejde, som han bryder sig om, ligegyldig, hvor det er; om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har i længere tid efterforsket job perspektiverne som elektriker Hellerup og som elektriker Værløse. Men nu om stunder hænger det jo sådan sammen, at jobstilbuddene ik er i overflod. Så spørgsmålet er naturligvis også, hvor stor en del vi i grunden alene selv er i stand til at bestemme. Såfremt det viser sig, at et arbejde som elektriker Hellerup bliver tilbudt før end et arbejde som elektriker Værløse, er vi villige til at følge trop. Det eneste vi må have, er et lækkert hus, hvor alle i familien kan lide at være. & så naturligvis det just nævnte elektrikerarbejde! Hele familien håber inderligt, at det lykkes i nærmeste fremtid at afgøre, om han skal arbejde som elektriker Hellereup eller elektriker Værløse…