Firmagaver til mine medarbejdere der er begejstrede for chokoladekarameller og fudge

På arbejdspladsen vælger jeg årets firmagaver (http://karamelleriet.com/item/firmagaver/). Assistentjobbet har undertegnede blot siddet i et par måneder og jeg kender ikk medarbejderne og deres smag så godt. Men jeg har lagt mærke til, at hovedparten er virkelig nogle slikkepotte, og crunch, chokoladekarameller og fudge - http://karamelleriet.com/item/fudge/, sætter de pris på. Specielt chokoladekarameller og fudge bli’r tit medbragt på kontoret, og jeg opdagede, hvordan karameller samtidig er noget, mine kolleger ligger til pakkespil. Så det må da være en kendsgerning at firmagaver fyldt med chokoladekarameller og fudge vil blive anerkendt.

Firmagaver der kan spises er uomtvisteligt en god ide. Jeg ved sagen fra andre arbejdspladser. Tidligere har jeg haft min gang på bureauer, hvor vi har fået Bodum stempelkander eller duge fra GJ. Men de ansatte er mere henrykte hvis det sker at der lander firmagaver med chokoladekarameller, fudge eller øl. Selvfølgelig har jeg snakket med dem der er begejstrede, men ofte savner kollegerne overhovedet ikke krus, kander eller duge, mens velsmagende firmagaver altid bliver godt modtaget.

Firmagaver der kan spises er gennemgående en god ide. Det siger min erfaring fra tidligere. Jeg har for noget tid siden jobbet i virksomheder, hvor mine kollegaer i firmagaver modtog Georg Jensen duge eller Bodum kander og krus. Men når der kommer fudge, chokoladekarameller eller pestoer i firmagaver, så er kollegerne mere begejstrede. Ind imellem er der undtagelser, men ofte behøver voksne mennesker ikk yderligere duge eller kander, imens det som oftest bliver godt modtaget med firmagaver der damper af spiselige ting.