Flere forældre bruger hele budgettet på tøj produceret af f.eks. Atsuyo et Akiko.

I aktuelle tider bliver der udarbejdet meget om, at barndomstiden som overgang nu er kortere end før i tiden. Det har sin forklaring i, blandt andet, at rollinger tidligt i deres liv besidder en kærlighed for børnetøjsbrands. Utallige kender ik’ utallige børn, som ikke nyder high-end mærker. Du ka’ spørge et hvilket som helst lille pus, og en remse af børnetøjsbrands som for eksempel Atsuyo et Akiko og Storksak vil storme ud af dets snakketøj!

Aktuel research nævner det ukorrekte i, at rollinger iklæder sig så high-end brands som f.eks. Wheat - www.smaahjerter.dk/boernetoej/wheat/_340.html, og Storksak. For realiteten er, at ikke samtlige rollinger har en mor og far, der kan lægge penge til side for så ikke-billigt designertøj. Dét kan jævnligt have den konsekevns, at de nævnte børn kan blive chikaneret, når de andre rollinger finder ud af dette. I specifikke nationer har de eksperimenteret med at imødekomme dette emne ved at lancere en uomgængelig uniform. Dog har det vist sig ik’ at være i stand til at overkomme mobberiet. De uddannelsessteder, som har en påbudt uniform, beskriver nemlig, at de små pus endnu går op i designertøj såsom Soft Gallery - www.smaahjerter.dk/boernetoej/softgallery/pige_334.html, og Rosemunde - www.smaahjerter.dk/boernetoej/rosemunde_1990.html, blandt flere!

Jeg plæderer for, at alle mennesker er kommet til verden med lige meget værd, men ik født bærende på de samme økonomiske rigdomme. Mange betragter dét således problematisk, at vi alle danner børn til at elske fine brands som for eksempel Atsuyo et Akiko og Rosemunde. Mange forskere råder til, som et alternativt valg, at mor og far bringer konstruktive nøgterne livsfilosofier videre til de små pus. Det kunne eksempelvis være at udlægge for rollingerne at påskønne den omkringliggende natur, & eksemplificere for rollingerne anvisninger omkring medborgerskab & næstekærlighed. Gode borgere vil samtykke, at dét er filosofier, som i sidste ende gør jorden til et fantastisk sted at bo!