Flotte liftgardiner? Få det bedste valg til din stue

Vælge imellem væg til væg tæpper eller gulv såvel som tæpper, kan vi, min kæreste og jeg, ikke. Gulv plus tæpper vil jeg gerne have, grundet at det efter min mening er flottest, dog vil min kæreste gerne have nogle væg til væg tæpper, på grund af at de får det til at se hyggeligt ud. Tilmed mener han, at børnene ikke kommer til skade ligeså let, idet de leger indenfor, hvis vi anskaffer væg til væg tæpper, som han foreslår. Mig og min mand arbejder på en stor renoveringsopgave i vores bolig, men vi er stødt ind i et problem.

Dog mener jeg stadig, at vi skal bruge penge på gulv med tæpper, pga. at det da overhovedet ikke er meningen, at ungerne må lege så vildt. Vi er i det mindste enige om liftgardinerne. Det er mit håb, at vi også snarest bliver enige om vores tæppeproblem, da vi jo desuden har en del andre ting, som vi skal tænke på end tæpper, pga. at vores stue & soveværelse nemlig skal laves om.

Fx vil vi spendere penge på nogle splinternye gardiner, pga. at de gamle liftgardiner er ganske slidte. Jeg ser frem til at få nogle spritnye liftgardiner. Så værelset ej vil blive sort, selvom gardinerne er trukket ned, skal de helt nye liftgardiner være i en lys farve.