Frankering af breve har aldrig været så effektivt og fordelagtigt som med en frankeringsmaskine fra Frama

Med de kommende takststigninger på frimærkefrankerede postbreve, kan du og din forretning spare et væsentligt beløb, ved at indkøbe en frankeringsmaskine fra et frankeringsfirma. Et brev der er frankeret med et frimærke vil fra april 2011 stige til 8,00 kr., mens et maskinefrankeret prostbrev kun vil beløbe sig til 6,50 kr. En investering i en maskine til frankering af jeres breve vil som følge deraf vise sig at være tjent hurtigt hjem. En undersøgelse fra Post Danmark fastslår, at et frankeret brev forekommer mere professionelt og seriøst for modtageren. Med en løsning fra et frankeringsfirma, kan frankeringen af jeres breve ordnes hurtigt, simpelt samt ikke mindst billigt. Desuden får du mulighed for at give dine udgående post et mere seriøst udtryk, og I kan reklamere for din virksomhed ved at påføre virksomhedens logo på selve konvolutten.

Vi besvarer ethvert behov når det kommer til frankering og vi fører feltets bedste løsninger. Vi er specialister inden for postsystemer fra Frama, som vægter en løbende udvikling af alle produkter, hvilket er din garanti for, at vi konstant kan tilbyde de allerbedste og nyeste systemer inden for frankostempling. Alle vores produkter er populære på grund deres lave vedligeholdelsesbehov og alsidighed, da vi ikke vil gå på kompromis kvaliteten i de produkter, som vi tilbyder. Tilfredse kunder er en mærkesag for os. Af den grund kan du stole trygt på, at du og din forretning får en optimal løsning på portoudfordringen med et frankeringsfirma.

Hos et frankeringsfirma sætter vi en ære i, at vores kunder får et produkt, som de er glade for. Derfor påpeger et stort antal uafhængige analyser, at vi er fast inventar i toppen, når det kommer til kundernes tilfredshed med vores løsninger inden for frankering.

Påsætning af porto er ikke nødt til at være en træls og tidsrøvende arbejdsopgave i din virksomhed. Med en portomaskine fra Frama, kan I både frigøre mandetimer og samtidig spare penge på porto.