Gine/Mannequindukker mangles – kreative mig påbegynder mit projekt med at sy igen igen

Efter lidt for lang tid er kreative mig ved at snuse op lysten & min sykreativitet frem til at starte med at sy efter en pause. Min hjerteveninde Naja sukker efter en tyrkisfarvet festkjole til en gallafest, og undertegnede savner mangler personligt at få mig et par stribede shorts, som ik virker lyse. Derfor kommer en trang til at skabe og sy + igen at købe mig en billig gine (www.manneq.com/mannequin/gine.html). For nogle år sden da kortsigtede jeg overtog den pladsbegrænsede lejlighed da afholdte jeg mig fra at flytte min mannequin (www.manneq.com/mannequin.html) til det nye sted. I dag har jeg derfor ingen mannequindukker (www.manneq.com/mannequin/mannequiner/dame.html), som kan sikre mit stof sidder som det skal.

Kreative jeg har tidligere syet utallige bukser uden at jeg benyttede gine og mannequindukker, og det er altså meget nemmere at måle og rette og opnå en skarp virkning, såfremt du bruger et styks mannequin. Derfor eftersøger begejstrede mig efter mannequindukker/gine. Gerne et stk billig og lækker mannewuin/gine – eller også en genbrugsmannequin. I dag har undertegnede dog opsnuset et styks webpage der forhandler billige udgifter på giner og mannequindukker. De forhandler et stk virkelig dejlig gine, som undertegnede har overvejet.

Jeg har brug for at eje en mannequin/gine. Jeg brugte min første gine til at bære klædeskabets fineste kjoler eller alt mit tøj, jeg trængte til at få gået med. Samtidig virker mannequindukker i sig selv fine at se på. Derfor jeg har ærgret mig grundigt over, at ureflekterede jeg ikk fik taget den tussegamle mannequin med . Nå, jeg orker ik’ anvende tanker på den dumme beslutning. Jeg skifter den om ikke så længe ud med et styks ny gine eller mannequin hvorefter jeg så påbegynde projektet med at designe igen.