Grimas ansigtsmaling – De festlige poder har kastet deres kærlighed på ansigtsmaling

Børnene i familien, der går i SFO har fået et flip med det der ansigtsmaling. Som deres mor tænkte jeg egentligt at ansigtsmaling var mere noget der hittede for de børnehavebørn, og arvingerne afprøvede det da også ved fastelavn på vores lokale torv. Men idag er det her ansigtsmaling ganske enkelt boomet hos begge børnene.

Mor her har indkøbt Grimas ansigtsmaling (http://dramashop.dk/category/ansigtsmaling-240/) til rødderne, så de kan bruge det om aftenen. Så søndag, hvor vi sov lidt længe, stod ungerne op på egen håndop uden at vække os, fik deres Havrefras og gik i gang med at lege med deres ansigtsmaling. De er vildt stolte af, hvor gode de er til at lægge det efterhånden. Så ungerne slentrede jo liii omkring slikbutikken og Fona i fuld ansigtsmaling. Pjattede kiddos. De synes bare det er sjovt med al opmærksomheden, sådan en gang ansigtsmaling giver dem.

Jeg regner med at tilbøjeligheden til ansigtsmaling Grimas blev grundlagt med den ansatte Kamillas ansættelse. Den kvinde er imponerende skabende og kreativ og startede et værksted, hvor de kreative unger har en fest med ansigtsmaling og/eller skaber sjove kostumer. Den del med ansigtsmaling har Selma lader det til at være.