Halloween kostumer til firma-kostumefest

I november skal jeg og min kollega/kammerat til firma-halloweenfest, så han har spurgt mig, om jeg ville skaffe vores kostumer [dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39]. Masser af varierende halloween kostumer [dramashop.dk/halloween] har jeg tænkt på. I øvrigt er det ligeledes i efterårsmånederne, der kommer den såkaldte oktober-fest. Der bærer man tyroler kostumer - dramashop.dk/category/tyroler-67 – . Pga. det var jeg på hovedgaden i kostumebutikken for nylig. Der var utallige halloween kostumer såvel som endog tyroler kostumer, men herudover rigtig mange fede produkter – sminke, masker og parykker, og så videre. Jeg begyndte med at se på kostumer, så jeg kunne få inspiration. Utallige kostumer havde butikken, og mange af dem var glimrende. Efterfølgende var næste skridt parykker, sminke & masker, og også her var der yderst mange produkter. Til sidst købte jeg to rigtig cool kostumer. Jeg kørte hjem til min kollega/kammerat for at vise ham vores halloween kostumer, da jeg havde sluttet købet af kostumer. Opstemt var han, idet han regnede ud, at vi skulle klædes ud som spøgelser. Jeg fortalte ham for resten om de der tyroler kostumer, og så talte vi om at tage til oktoberfest sammen. Jeg glæder mig til at se mig og min kammerat i de dragter, jeg har købt. Jeg fornemmer, at vi kommer til at se sjove ud i dragterne. Jeg kan desuden ikke vente med at se medarbejdernes udklædninger. Det bliver helt sikkert en morsom fest. Uden at vide hvorfor, er kostumefester som regel altid en smule sjovere end almindelige arrangementer på vores arbejdsplads.