Har I spørgsmål når det gælder understrygning, overstrygning og hulmursisolering – jeg har opnået fine erfaringer

Forinden vi valgte at flytte i hus kendte jeg ik’ til om hulmursisolering {http://tagxperten.dk/isolering/hulmursisolering-koebenhavn/}, understrygning {http://tagxperten.dk/over-understrygning/koebenhavn-sjaelland/} og overstrygning {http://tagxperten.dk/over-understrygning/overstrygning-koebenhavn/}. Renoveringen har givet flere kompetencer. I så fald at understrygning ved det ældre tag opgiver, så kommer der utætheder. Det samme problem findes med overstrygning, for jeg har fået forklaret at overstrygning og understrygning er lidt af det samme. De har samme funktion.

Hulmursisolering er godt nok ikk så stort og langtrukkent at få udført, som vi forventede. Vi begyndte med at beslutte os for hulmursisolering med rockwool eller hulmursisolering med papiruld. Men da beslutningen var taget var det sgu ganske nemt og ukompliceret. Hulmursisolering kan faktisk fikses igennem små huller, hvor fagfolk indfører isoleringen. I første omgang havde jeg troet, at hulmursisolering ved ækvivalent med at vi fik fjernet væggene. Spild af bekymring.

Tag du gerne fat i mig eller min mand, hvis du skal lære lidt omkring understrygning, hulmursisolering og overstrygning. Jeg har opfattet rigtig meget mens vi har været igang med vores renovering. SÅ hør bare mere om hulmursisolering, understrygning og overstrygning?