Har jer læsere nogensinde narret med fraværsregistrering og timeregistrering på studiet?

Jeg sværger at jeg ik er typen som snyder og fupper, men det skete med fraværsregistrering - http://danmade.dk/produkter/fravaersregistrering/ – mens jeg var studerende. Dengang foregik timeregistrering - http://danmade.dk/ – ved at et papirdokument blev leveret igennem rummet, og så protokollerede hver enkelt ens studienummer/navn og ellers ville de studerende få fraværsregistrering. Jeg har dér flere gange sat kryds ved noget for mine venner, såfremt de ikk deltog i en gang undervisning.

I år har jeg arbejde et sted, hvor timeregistrering og fraværsregistrering igen er en kvalitet. Fraværsregistreringen er på arbejdet i dag enklere og selvfølgelig digi-digi siden sidste oplevelser og timeregistreringen er bestem ikk en ting som at der forstyrrer projekterne. Tidsregistreringen foregår uden fejlindtasninger og hvor lønnen altid er nøjagtig. Så jeg har absolut en god forståelse af fraværsregistrering gjort via eksemplet på ny digital tidsregistrering som den anvendes i dag..

I tiden efter efter gymnasiet fik jeg et job, hvor vi også gjorde timeregistrering. Formålet var ikke fraværsregistrering men for at skrive hvad tid vi præcist mødte ind. Det var egentligt temmelig anvendeligt, for med systemet fik vi betaling for præcis de øjeblikke, vi havde arbejdet i ugen.