Hatte – Vores datter er begyndt at gå med fine sjove hatte så ofte som muligt

Min teenager er blevet forelsket i hatte a af alle ting. Tøsen er både blevet glad for retro hatte med blomster + filt, men også sjove hatte [http://dramashop.dk/kostume/category/hatte-til-udklaedning-19/] til udklædning. Vi har altid begejstrede for at leje udklædning med sjove hatte en gang imellem, men de sidste ugers tid har pigen næsten startet et påhit med at promenere i niende klasse påført forskellige hatte samtidig med at opstøve hatte til udklædning og bruge hatterene til fest.

En sjat af hendes sjove hatte skaffer hun ved små loppemarkeder i folks baggårde. Hatte til udklædning har hun fundet i butikker med udklædning og kostumer, men desuden på en slags salg af kostumer i et eller andet børne teater. Ældstebarnet er sørme temmelig kreativ og opfindsom det må man give hende. Moderen her fatter ikk’ 100 %, hvorfra hun har det, for veninderne lader hverken til at kunne lide sjove hatte & til hatte til udklædning. Tværtimod foretrak flere af dem ikke at kommer udklædte når skolen holder fastelavsfest. Men min datter går sine egne vegne og flipper ud med fantasi plus hatte.

Frej og jeg er vildt stolte af, at frøkenen går rundt i klassen med sine sjove hatte uden at være nervøs for tanken om at skille sig ud. På tøsens alder gik jeg ikke med hatte ud over hatte til udklædning. Men for Selma er det cool med fine eller sjove hatte til hverdag.