Her fremstilles så fantastisk forskellige typer af havepavillon, at det er vildt umuligt at beslutte sig

Trædrivhus - http://shpavilloner.dk/traedrivhus – eller pavillon - http://shpavilloner.dk/ – ?

Jeg har lidt svært ved for alvor at se forskel, da jeg har kigget på både havepavillon - http://shpavilloner.dk/havepavillon – og trædrivhus. Et styk havepavillon kan jeg lige se for mig. Den kan stå ved hjørnet i baghaven, og undertegnede vil have flere krukker og potter og kunne spire der.

De 2 lader begge mig være inden døre og besidde en oplevelse af at du er udendøre: Og dét er jo dét, jeg tænker på, og både trædrivhus og havepavillon kan vi male, begge giver plads til plastikstole og potter. Måske er en pavillon lidt større i størrelsen end et trædrivhus.

At en pavillon er for feminin, tænker manden. Derfor har jeg snakket om et trædrivhus som alternativ, men i det han noterede sig et billede, udbrød han, at det drivhus jeg har kig på er lige så tuttenuttet som at have en havepavillon. Så dét alternativ vælger han ikke. Jeg kan læse om gevinsterne ved at beslutte mig for et drivhus i træ ja det har jeg da styr på.

Kanske er det udgifterne, som valget bliver truffet ud fra. Undertegnede er ”tvungen” til at indlede mig på et shoppestop og undgå indkøb af sødt nyt børnetøj til mine poder. På alle måder bliver det opslidende at spare de penge op – det fornemmer jeg allerede . Det er sådan, at jeg i flere måneder haft et ønske om at anskaffe et styk havepavillon, & endelig har Flemming sagt ok – såfremt jeg bare selv dækker udgifterne, vil han gerne bistå med at opsætte det.

Jeg – og mine veninder – vil samtidig have mulighed for at nyde den kop kaffe og kigge i haveblade, mens jeg ser blomsterne og træerne lige uden for min pavillon. Men altså… den store forskel ved at beslutte mig for trædrivhus eller pavillon har jeg ikke overblik over.