Hf Fyn – Bliv rustet til fremtiden

Vil du tage en HF på Fyns hf-kursus {http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus}?

Uanset hvilke uddannelsesdrømme, du tumler med, er jeg overbevist om, at en Hf Odense kan give dig det stærkeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu skal jeg studere til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er helt sikker på at jeg kommer ind. Måske har du allerede styr på, hvad du vil være. Det kan være, at du ønsker at blive sygeplejerske, socialpædagog eller politibetjent, eller måske går du lige efter en samfundsfaglig uddannelse på universitetet.

Er du stadig lidt usikker på, hvad du forestiller dig at arbejde med senere i livet? Det var jeg heller ikke klar over, da jeg gik ud af skolen. Men Fyns hf-kursus giver dig et par år til at komme på rette spor.

Fyns hf-kursus – Opfyld dine drømme for fremtiden

Bliver du færdig med folkeren til foråret, og kunne du tænke dig at gennemføre en uddannelse med overdrevet mange fag at vælge mellem? Tager du din HF midt på Fyn hos Fyns Hf-kursus, kan du styre Hf’en til lige nøjagtig det studie, som du drømmer om at blive optaget på.

Ved siden af den almindelige hf med valgfag på a-, b- og c-niveau, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig liniern: Pædagoglinjen, Sproglig Hf, politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyede så de bedst kan forberede dig til dit drømmestudie.

Fyns hf-kursus har adgangskrav

Vil du gerne at gennemføre en Hf Fyn hos Fyns hf-kursus? Så må du opfylde en masse adgangskrav. Er du gået ud af 10. klasse for længere end end et år siden? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor de så tjekker dine faglige og personlige kompetencer.

Afslutter du folkeren til sommer, skal din skole vurdere, om du er klar til at starte på en hf eksamen. Måske er det nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på Hf’en hos Fyns hf-kursus. Det måtte jeg faktisk, men det er egentlig ikke så nederen, som det kan lyde.