Hf Fyn – Søg om optagelse til at tage din HF centralt på Fyn

Vil du begynde på en Hf Odense?

Måske har du allerede helt tjek på, hvad du vil blive. Det er muligt, at du ønsker at blive politibetjent, sygeplejerske eller socialpædagog, eller måske går du målrettet efter et naturvidenskabeligt studie på universitetet. Uanset hvilke drømme for dit fremtidige arbejde, du tænker over, er jeg overbevist om, at en Hf Fyn kan give dig det absolut bedste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu ved jeg, at jeg skal studere til lærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at komme ind.

Ved du ikke rigtig, hvad du forestiller dig at arbejde med senere i livet? Det havde jeg heller ikke tjek på, da jeg gik ud af skolen. Men Fyns hf-kursus giver dig mere tid til at finde din rette hylde.

Hf Fyn – Gå efter dine drømme

Går du ud af skolen til foråret, og drømmer du om at have en uddannelse med en masse valgmuliger at vælge i mellem? Tager du din hf midt på Fyn hos Fyns Hf-kursus, kan du styre Hf’en til akurat det studie, som du drømmer om at blive optaget på!

Ved siden af den almindelige Hf med valgfag på A-, B- og C-niveau, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig liniern: pædagoglinjen, Sproglig Hf, politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyet til bedst at forberede dig til drømmeuddannelsen.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus

Ønsker du at gennemføre en Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du først opfylde en ordentlig omgang adgangskrav. Går du ud af 10. klasse til maj, skal din skole vurdere, om du på nuværende tidspunkt kan starte på en Hf. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan starte på at læse HF-en hos Fyns hf-kursus. Det var jeg nødt til overhovedet ikke så ubehageligt, som det lyder.

Er det mere end et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor de så tester dine personlige og faglige kvalifikationer.