Hvalp giver os tanker om hegn – men et støjhegn eller Skagenshegn

Jeg og kæresten bli’r i næste måned en mere i villaen. Kæresten og jeg udvider inden for få uger med en sød hvalp. Derfor tog ham og jeg og oppede os til en beslutning, som både jeg og ham alt for længe har syltet. Ham og jeg skal købe et hegn {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn} omkring grunden. Et hegn er for os en stor beslutning og ikke rigtigt noget, manden og jeg lige klarede imens vi starter på at komme ud og nyde haven og erhverve krukker og havemøbler derud til. Men i denne uge skal det altså blive købt. Så kommer konflikten om manden og jeg skal vælge et flot Skagenshegn {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn} eller et effektivt støjhegn {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn}.

Mon I læsere ville gå efter det smukke Skagenshegn eller det smarte valg i form af et støjhegn, hvis I som man mand og jeg havde hjem nær ved trafikstøj og skulle vælge hegn? Inden længe ska’ få købt det endelige hegn.

Jeg foretrækker det pæne Skagenshegn. Et Skagenshegn er klassisk & kridhvidt og sørme også lidt typisk dansk. Det er passende i højden, & den slags passer rigtig lækkert med mine drømme vedrørende ganske mange klematis og tallerkensmækker nær sådan et hvide indhegning som et Skagenshegn vil give .

Min kæreste argumenterer godt for et støjhegn, som ganske givet er et ret smart hegn og beskærmer mod støjgenerne fra vores ringvej, som ligger tæt bag vores murermestervilla. Jeg kan godt følge hans pointer omkring det støjhegn. Lille jeg tænker blot at et hegn som det han foreslår virker virkelig tæt og højt. Det tildeler os naturligvis også afskærmning fra de forbipasserendes indkig med et støjhegn. & man kan også godt sætte klatrende planter mod hegnet. Måske giver jeg mig alligevel